Werkwijze

Via de email, het kopje “contact” of telefoon kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat gesprek kun je kennis maken met mij en mijn manier van werken. We kunnen samen jouw hulpvraag helder krijgen en bekijken wat er nodig is om te kunnen werken aan jouw doelen. Dan kun je voor jezelf de afweging maken om een traject te starten.  Belangrijk hierbij is dat je een klik ervaart, zodat je open en kwetsbaar kunt zijn.

De sessies duren ongeveer 60 minuten. Afhankelijk van je hulpvraag kunnen we bij het begin een inschatting maken van het aantal sessies wat je nodig hebt. Door regelmatig te evalueren, kunnen we het aantal en de frequentie van de sessies bijstellen naar wens.

Tarieven

Voor integratieve therapie zijn afhankelijk van je aanvullende verzekering vergoedingen mogelijk via alternatieve geneeswijzen. Voor zowel coaching als therapie is mijn tarief € 82,50 per sessie (vrijgesteld van BTW).

Omdat ik als diëtist vergoed word uit de basisverzekering door de zorgverzekeraar, kan begeleiding bij het werken aan een gezonde relatie met eten (deels) vergoed worden. Vanuit de basisverzekering heb je recht op 3 uur vergoeding (deze wordt wel verrekend met het eigen risico) en evt. nog extra vanuit een aanvullende verzekering voor dieetadvisering.  Voor de dieetadvisering hanteer ik de tarieven die vastgelegd zijn in mijn contracten met de diverse zorgverzekeraars.

Vrijblijvende kennismaking

Spreekt je dit aan en vraag je je af of dit iets is voor jou, neem dan contact op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen jouw hulpvraag duidelijk krijgen en kun je besluiten of er een klik is.

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.