Samenvoegen Diëtistenpraktijk Kuipers en Jelleke Kuipers, Integratieve Therapie

De diensten van Diëtistenpraktijk Jelleke Kuipers zijn vanaf heden samengevoegd met Jelleke Kuipers integratieve therapie en diëtetiek. De reden hiervoor is dat ik als diëtist uit “mijn jasje” ben gegroeid. Ik heb jarenlang met veel plezier en passie gewerkt als diëtist, maar ben mijzelf steeds meer gaan specialiseren op het gebied tussen voeding en psychologie. Ik merkte bij het begeleiden in het werken aan een gezonde relatie met eten dat de onderliggende oorzaken en redenen mij intrigeerden en ben mezelf gaan verbreden door een opleiding te gaan volgen tot integratief therapeut. Op deze wijze kan ik je nog beter helpen met jouw problemen in de relatie met eten.

Daarom dekt de naam Diëtistenpraktijk Kuipers de lading niet meer. Tijdens mijn opleiding tot integratief therapeut ben ik een nieuwe tak gestart onder de naam Jelleke Kuipers, Integratieve Coaching en Therapie. Nu is het moment gekomen om deze twee samen te voegen tot een praktijk waarin ik mijn jarenlange ervaring als diëtist combineer met het vak van integratief therapeut.

Vrijblijvende kennismaking

Spreekt je dit aan en vraag je je af of dit iets is voor jou, neem dan contact op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen jouw hulpvraag duidelijk krijgen en kun je besluiten of er een klik is.

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.